Per fer d’aquest acte una festa de veritat, comptem amb les actuacions de tres grups catalans que representen la diversitat i multiculturalitat de la societat catalana.

PIRAT’S SOUND SISTEMA

El grup de reggae, ragga i dancehall per antonomàsia a Catalunya. Els de Sants porten posant del revés el panorama català des de nals dels 90s, amb tres discos publicats i centenars de concerts i un show que es ple d’himnes propis, hits de la sempre bullent actualitat musical jamaicana i incursions també al drum’n’bass.

AI AI AI

Els Ai ai ai van ser el primer grup en fer rumba en català. Des de 1991 que es dediquen a la rumba, un moment que aquets gènere s’escoltava principalment en ambients marginals i de parla castellana. Ara, celebren els seus 25 anys amb 5 discos i centenars de concerts a l’espatlla.

BRAMS

Tancaran la festa el conegut grup de rock català, liderat pel seu cantant Francesc Ribera, “Titot”, i demostraran un cop més el seu compromís nacional i social amb les seves cançons. En actiu des del 1990 fins al 2005, el 2010 van tornar a l’escenari i ara treuen nou disc i comencen nova gira amb “Trucs o cavallets”.